Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite na LICU MESTA 3500rsd TRETMAN KOSE CADIVEU KERATINOM ZA TRAJNO ISPRAVLJANJE ILI NEGU OŠTEĆENE KOSE!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Imate kovrdžavu kosu i voleli biste da je ispravite? Možda vam je kosa suva, ispucala i deluje beživotno? Koji god da je razlog u pitanju, sjajan način da ispravite i regenerišete oštećenu kosu je keratinski tretman. Otkrivamo vam mesto na kome ovaj tretman možete zakazati sa popustom od čak 53%. U pitanju je frizerski salon Rajka Stil koji je za sve drage dame pripremio neverovatnu akcijsku ponudu.

Ponuda se odnosi na tretman kose Cadiveu keratin za trajno ispravljanje ili negu oštećene kose. Ovaj tretman predstavlja jedan od najboljih načina za postizanje ravne kose, ima 100% učinak, nije štetan, a rezultati su odmah vidljivi.

Želite zablistati na nekoj proslavi, važnom događaju i morate ostaviti odličan utisak. Neka vaša kovrdžava kosa za tu priliku, postane ravna i glamurozna! Oslobodite se dosadnog feniranja i udahnite život vašoj kosi koristeći tretman Cadiveu keratin za trajno ispravljanje ili negu oštećene kose!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata tretman Cadiveu keratinom za trajno ispravljanje ili negu oštećene kose

- Za duže kose neophodno je preuzeti 2 kupona

Sa priloženim kuponom iznos od 3500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.09.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Obavezno zakazivanje unapred: 063/660 706 i 065/24 17 818

- Radno vreme: pon-pet od 13-19h, subota od 10-16h. Nedelja je neradna.

Rajka style Hair team Pariz Exluziv

- Adresa: Smiljanićeva 4, Slavija

- www.rajkastyle.com

- e-mail: rajka.radovic@hotmail.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Rajka style
Smiljanićeva 4
Beograd
Phone: 063/660706

Rajka stil čini tim frizerskih stručnjaka, na čelu sa vlasnicom Rajkom Radović o čijem radu svedoče brojna priznanja, učešća na frizerskim takmičenjima, seminarski radovi, članstvo u međunarodnom žiriju, pet godina školovanja u Parizu, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Rajka Stil nudi vam keratinsku negu kose, brazilsko ispravljanje, piling i reparaciju, nadogradnju, kompjuterski mini-val za sedam minuta, oblikovanje frizure, nijansiranje vlasi, izvlačenje pramenova.  U salonu možete pronaći i širok asortiman kozmetičkih usluga: manikir, izlivanje noktiju, pedikir i sve vrste depilacije. 

Dugogodišnji rad i iskustvo, učestvovanje na brojnim takmičenjima i dobijena priznanja za ostvareni uspeh, kao i veliki broj zadovoljnijh klijenata, čiju smo frizuru učinili njihovim najlepšim modnim detaljem, svedoče u kvalitetu naših usluga i predstavljaju našu najbolju preporuku svim damama koje drže do izgleda svoje frizure.

Rajka Radović vicešampion ex - Jugoslavije 1986-te medjunarodni član žirija:

ZLATNA RUŽA PARIZA 1990 - 2005.

HAIRWORLD BERLIN 2000.

STRASBOURGH 2000.

VIENNA FRANKFURT 2001 - 2002.

ZLATNA RUŽA 2005.

Bajka u salonu Rajka


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...