Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite na licu mesta 1250rsd za OFTALMOLOŠKI PREGLED ZA ODRASLE SA ODREĐIVANJEM DIOPTRIJE + MERENJE OČNOG PRITISKA + PREGLED NA BIOMIKROSKOPU + MERENJE OČNOG DNA!

Kraj
12 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Osećate da je vreme da prekontrolišete vašu dioptriju evo prilike da iskoristite BLIC kupon i da ostvarite pravo na kompletan specijalistički pregled.

Kompletan oftalmološki pregled obuhvata oderdjivanje oštrine vida + odredjivanje dioptrije na daljinu i blizinu + merenje intraokularnog pritiska + pregled na biomikrosopu + pregled očnog dna na usku zenicu!

Određivanje oštrine vida vrši se uz pomoć posebnog aparata koji se zove  refraktometar, dok subjektivno određivanje oštrine vida podrazumeva da  pacijent čita slova ili brojeve (deca sličice) sa specijalnog aparat  koji se zove optotip (tabl sa simbolima), a ispitivač ukoliko je  potrebno sočivima vrši korekciju oštrine vida (Ukoliko imate neku od  refrakcionih anomalija- kratkovidost, dalekovidost ili astigmatizam).

Dioptrijа predstavlja jedinicu moći prelamanja sočiva u oku. Neko ima plus dioptriju, a neko ima minus. Zajedničko je da vid nije jasan, već je mutan. Razlog loše slike jeste nepravilno prelamanje svetlosti kroz oko. Ukoliko reflakcioni sistem oka funkcioniše bespekorno, slike koje vidimo će biti jasne. Ukoliko postoji bilo kakav poremećaj refrakcionog sistema oka to će se odraziti na jasnoću i kvalitet našeg vida.
Kratkovidost predstavlja mutan vid na daljinu, dok vid na blizinu je najčešće jasan. To označava stanje oka kod koga se svetlosni zraci ukrštaju ispred žute mrlje i tako daju mutnu sliku objekata u daljini. Ova vrsta dioptrije se označava znakom minus.
Dalekovidost predstavlja mutan vid na blizinu, dok vid na daljinu je najčešće jasan. To označava stanje oka kod koga se svetlosni zraci ukrštaju iza žute mrlje i tako nastaje nejasan i zamućen vid objekata u blizini. Ova vrsta dioptrije se označava znakom plus.

Prednji segment oka čini rožnjača, vežnjača (konjunktiva), beonjača, dužica, prednja očna  komora, sočivo i prednji deo staklastog tela. Pregled prednjeg segmenta  oka obavlja se uz pomoć instrumenta koji se zove biomikroskop.  Biomikroskop ima ulogu da pod velikim uveličanjem prikaže i osvetli  prednji segment oka. Ovom metodom otkrivaju se različita oštećenja ovog  segmenta oka.

Pregled očnog dna se vrši uz pomoć posebnog  aparata koji se zove oftalmoskop. Očno dno (fundus oculi) unutrašnji je  deo oka koji se nalazi iza sočiva. Pregled očnog dna uključuje pregled  staklastog tela, papile (početak vidnog živca), krvnih sudova,  mrežnjače, žute mrlje (makule) i perifernih delova mrežnjače (retine).  Poseban značaj ima kod osoba koje boluju od šećerne bolesti, visokog  krvnog pritiska i osoba sa kratkovidošću kod kojih su neophodni redovni  pregledi u cilju otkrivanja i lečenja različitih bolesti očnog dna.

Nemojte zanemariti vaše oči!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: oderdjivanje oštrine vida + odredjivanje dioptrije na daljinu i blizinu + merenje intraokularnog pritiska + pregled na biomikrosopu + pregled očnog dna na usku zenicu

Sa priloženim kuponom iznos od 1250rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 14.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 011/240 14 37 ili 069/240 14 37

- Radno vreme: pon-pet od 12h do 18h

- Adresa: Gvozdićeva 18, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička oftalmološka ordinacija LEPŠI POGLED Prelić
Gvozdićeva 18
Beograd
Phone: 011/240-1437

LEPŠI POGLED PRELIĆ je mesto gde u prijatnom ambijentu brigu o svojim očima prepuštate timu koji će posvećeno i ljubazno, zajedno sa Vama, učiniti sve za zdravlje Vaših očiju.

U SPECIJALISTIČKOJ OFTALMOLOŠKOJ ORDINACIJI LEPŠI POGLED PRELIĆ preglede obavlja specijalista oftalmologije sa dugogodišnjim iskustvom dr Jasmina Prelić. Po potrebi se mogu zakazati i kućne posete, kao i ciljani oftalmološki pregledi za firme.

U OPTICI LEPŠI POGLED na istoj adresi, možete naći veliki izbor kvalitetnih dioptrijskih i sunčanih naočara i dioptrijskih stakala, kao i sve vrste kontaktnih sočiva i sočiva u boji.

Dođite i posetite nas, da zajedno uz stručne savete i prijatan razgovor izaberemo najbolje za Vas!

Učinimo zajedno da i Vi imate LEPŠI POGLED!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...