Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite NA LICU MESTA 19990 rsd za EXTRA POPUST ZA UBRZANI KURS MADEROTERAPIJE SA SERTIFIKATOM! Mogućnost prakse od mesec dana!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Čuli ste da je anticelulit masaža oklagijom najdelotvorniji i najprirodniji način za eliminaciju celulita, a takodje i najtraženija usluga u kozmetičkim salonima? Jako želite da se bavite tim veoma profitabilnim zanimanjem ali nemate od koga da naučite? Uz danasnju ponudu imate jedinstvenu priliku da proširite svoja znanja i učite od najboljih stručnjaka tehnike anticelulit masaže, nakon čega ćete dobiti sertifikat koji vam je potreban da sami započnete novi posao.

Maderoterapija ili masaža drvetom izvodi se posebno dizajniranim oklagijama koje se uglavnom bore protiv celulita ali se koriste i u masaži leđa, dakle u terapijske svrhe.Osnova ove tehnike je pokretanje limfe i to je prvi korak u borbi protiv celulita. Stimulacijom limfe aktivira se metabolizam i organizam počinje brže da radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.U nasem salonu imate priliku da naucite ovu vrsu masaze koja je trenutno bum u svetu a i kod nas po akcijskoj ceni.Ucicete od terapeuta sa visegodisnjim iskustvom u radu raznih vrsta tehnika masaza.Prethodno znanje za pohadjanje kursa nije potrebno.Po zavrsetku kursa dobicete sertifikat kao dokaz da ste naucili tehniku maderoterapije.

Naučite novu, neinvazivnu, delotvornu i bezbednu metodu oblikovanja tela i oslobadjanja od celulita!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu 

- Jedna osoba može preuzeti više  kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu 

- Ponuda obuhvata ubrzani kurs maderoterapije u trajanju od jednog dana uz dobijanje Sertifikata . Mogućnost prakse u salonu u trajanju od mesec dana 

- Sa priloženim kuponom iznos od 19990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 05.10.2018.

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i zakazivanje: 064/21 78 338

- Radno vreme: svim danima od 09-20h

- Adresa: Borska 78, Banjica 6, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Maderoterapija
Borska 78, Banjica 6
Beograd
Phone: 064/2178338

Salon lepote Maderoterapija se nalazi u ulici Borska 78, Banjica 6, Beograd.

Salon specijalizovan za Masažu oklagijama - Maderoterapija. Poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma. Bez joj efekta.

U salonu lepote Maderoterapija rade profesionalci sa dugodišnjim iskustvom. Rezultati su zagarantovani a to potvrđuju mnogobrojni zadovljni klijenti!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...