Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u studiju Madero by Alex na Bulevaru 1000rsd RELAX PAKET OD 4 MASAŽE ARGANOVIM ULJEM ZA OBA POLA!

Kraj
17 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ljudsko je biće vrlo kompleksan, univerzalan i delotvoran sistem koji sinergično funkcioniše. Međutim, ljudsko biće može opstati samo ukoliko su sve njegove komponente u međusobnom skladu i harmoniji. Samo tada je celovito i harmonično. Narušena harmonična celovitosti predstavlja bolest.

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela.

Ova masaža će u vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata relax paket od 4 masaže arganovim uljem za oba pola (2 relax masaže celog tela po 60 min marokanskim "zlatom"+2 masaže leđa po 30 min)

Sa priloženim kuponom iznos od 1000rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon za informacije i zakazivanje: 069/250 77 07

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu

- www.instagram.com/studio_madero_by_ana/


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studiju Madero
Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu
Beograd
Phone: 069/2507707

Studiju Madero se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158 u pasažu. U svojoj ponudi ima sve što je potrebno savremenoj ženi ili devojci koja želi da neguje svoju lepotu.

U prijatnom ambijentu u srcu Beograda naše ljubazno osoblje pruža sve vrste kozmetičkih usluga kao sto su tretmani lica, masaže lica i tela, maderoterapija, depilacije, estetski i medicinski manikir i pedikir, nadogradnja i ukrašavanje noktiju, izlivanje i ojačavanje noktiju...

Zavolite svoj odraz u ogledalu. Otkrijte najbolje u sebi. Lepota i zdravlje ne jednom mestu!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...