Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Zavodu Egzakta Medika u centru Zemuna 2200rsd za pregled specijaliste INTERNE medicine-GASTROENTEROLOGA SA ULTRAZVUKOM ABDOMENA + 50% popusta na dodatne preglede!

10 preuzetih
Ponuda je aktivna
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ponuda obuhvata:

  • Pregled specijaliste interne medicine-gastroenterologa
  • Ultrazvučni pregled abdomena 

Ukoliko imate probema kao što su nelagodnost u pregledu stomaka, česta nadimanja, podrigivanja, "knedlu u grlu"  pečenje iz grudne kosti, mučnine, dešava se da povratite ili imate nagone na povraćanje, smeta Vam odredjena hrana, imate gadjenje na hranu... 

Ako imate bolove u stomaku učestala ili otežana pražnjena, promenu u boji stolice, hemoroide... 

Ukoliko imate dijabetes melitus sigurno je da imate bar jednu manifestaciju bolesti i na digestivnom  traktu.... 

Ukoliko gubite na težini a ne držite dijetu.... 

Neizostavno  Vam je potreban pregled gastroenterologa.

 

Tim eminentnih stručnjaka gastroenterologa u Zavodu ”Egzakta Medika” bavi se prevencijom, dijagnostikom i lečenjem oboljenja jednjaka, želuca, tankog creva(čir na želucu I dvanaestopalačnom crevu, akutni i hronični  gastritis, tumori jednjaka i želuca), pankreasa (akutni i hronični pankreatitis, tumori pankreasa, egzokrina insuficijencije pankreasa )  jetre (masne jetre, oboljenja jetre izazvana metaboličkim poremćejima, alkoholna bolest jetre) i žučne kese (upalne bolesti, kamen u žučnoj kesi i žučnim putevima, polipi) , kao i oboljenja debelog creva, nespecifični kolitisi, inflamatorne bolesti tankog i debelog creva (Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa), hemoroidi. 

Ukoliko za time postoji potreba, na osnovu kupona se odobrava:

-  50% popusta na dodatne preglede

-  20% popusta na laboratorijske analize.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: 
  • Pregled specijaliste interne medicine-gastroenterologa
  • Ultrazvučni pregled abdomena 
  • Ukoliko za time postoji potreba, na osnovu kupona se odobrava: 50% popusta na dodatne preglede i 20% popusta na laboratorijske analize

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2200rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.10.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Zavod i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 011/219-00-59 i 011/261-55-44 i 065/261-55-44

- Radno vreme: Pon-Pet 08-21h i Sub 08-17h

- Adresa: 22. oktobra 16, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Lekarska ordinacija Dr. Nestorov
Vojvode Vlahovića 2
Beograd
Phone: 060/6193228

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje.
Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”.

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković”(uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje.

Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”.

Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste.

"Samo dobar čovek može da bude dobar lekar."

-Carl Nothnagel, austrijski lekar

Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak.

Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...