Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u SAMO 3500rsd za ORDINACIJSKO ILI KUĆNO BELJENJE JEDNE VILICE u stomatološkoj ordinaciji ConfiDenta!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Belina zuba odaje osećaj zadovoljstva i podiže vaše samopouzdanje. Priznaćete da prvo što primetite na nekoj fotografiji su divne oči i osmeh. Zašto i vi ne biste imali predivne fotografije vašeg osmeha ili osmeha vaših najbližih. Malo truda, i imaćete očaravajući osmeh koji nikako neće moći biti nezapažen.

ORDINACIJSKO - KUĆNA METODA IZBELJIVANJA ZUBA
Vrlo jednostavna i sigurna tehnika, gde za nekoliko dana dobijate lepši i atraktivniji osmeh. Zbog postizanja boljih i dugotrajnijih rezultata, ovoj tehnici beljenja češće se daje prednost u odnosu na beljenje laserom ili svetlom. Deo ove metode sprovodi stomatolog u ordinaciji, a deo pacijent kod kuće. Odatle i potiče ime "ordinacijsko - kućno" beljenje zuba.

Procedura uključuje izradu providnih individualnih folija (tray-eva) na osnovu pacijentovih otisaka zuba koje se mogu neprimetno nositi tokom noći. Nakon kratkotrajne obuke u ordinaciji, pacijent je sposoban da sam aplikuje gel za izbeljivanje u tray, koji zatim unosi u usta. Tretman traje 7 - 14 dana. Rezultati su odlični i dugotrajni. Potrebne su povremene kontrole kod stomatologa u toku izbeljivanja zuba. Po završetku tretmana zubi se tretiraju visokom koncentracijom fluorida.

Za ovu metodu koriste se preparati karbamid peroksida, u koncentraciji do najviše 16%. Zbog tako niskih koncentracija peroksida, ova tehnika je potpuno bezbedna i ne dovodi do oštećenja mekih i čvrstih tkiva u ustima. U toku tretmana može se javiti kratkotrajna osetljivost zuba na termičke nadražaje. Ova pojava je uvek prolaznog karaktera. Za sve vreme izbeljivanja zuba, neophodno je naglasiti da se izbegavaju sva jako obojena jela i pića.

Po potrebi, postupak se može ponoviti za godinu dana (refreshment/rebleaching), te je potrebno naglasiti pacijentu da čuva dobijene folije. Postupak osvežavanja boje traje po jednu noć za svaku nedelju originalnog postupka izbeljivanja.

Iskoristite odličan popust koji su vam pripremili Mojkupon.rs i stomatološka ordinacija ConfiDenta i neka vaš osmeh zablista!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za  jednu vilicu 

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvat Ordinacijsko ili kućno beljenje zuba (jedna vilica)

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije  do 26.12.2018.

- Obavezno sa sobom poneti odštampan kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon: 064/23 83 144

- Radno vreme: ponedeljak,,sreda i četvrtak od 13-19h, utorak i petak od 11-16h

- Adresa: Dubljanska 31, Vračar, Beogad

- www.confidenta.rs 

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija ConfiDenta
Dubljanska 31
Beograd
Phone: 064/2383144

ConfidDenta je ordinacija sa višegodišnjim iskustvom. U prijatnom ambijentu nudimo širok spektar usluga , od rutinskih kontrola preko uklanjanja naslaga do saniranja manje ili više zahtevnih stanja na zubima.

Ne dozvolite da zubobolja upravlja Vašim vremenom i raspoloženjem. Zakažite pregled ili nas posetite i uverite se da odlazak kod zubara može da popravi Vaše raspoloženje na obostrano zadovoljstvo.

ConfiDenta
Vaša stomatološka ordinacija.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...