Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Preuzmi besplatan KUPON i platiti u restoranu Dunavska priča samo 480rsd ĆEVAPE NA KAJMAKU (20 komada) SA POMFRITOM + DEZERT ZA DVE OSOBE!

Kraj
16 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Da li postoji čovek koji ne voli ćevape? Možda samo onaj ko ih nije probao. I još pripremljeni na kajmaku, pa to je - prste da poližeš! Gurmani nikada ne bi propustili ovakvu priliku! Uz porciju od 20 ćevapa na kajmaku imate i pomfrit + dezert za dve osobe, dakle - odličan obrok po ceni od 480rsd? Možete li vi???

Ako vas mrzi da kuvate danas - vi svratite u restoran Dunavska prica na klopu sa prijateljima i porodicom - u prelepom ambijentu ovog popularnog lokala ćete se opustiti, zabaviti i provesti nezaboravno popodne ili veče u krugu dragih ljudi.

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za 2 osobe

- Možete preuzeti najviše 4 kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Ćevape na kajmaku (20 komada) sa pomfritom i dezertom za dve osobe

- NAPOMENA:
   * Hleb ne ulazi u cenu
   * Ponuda nije za poneti
   * Konzumacija hrane isključivo u restoranu

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 480rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima osim UTORKA od 13h-21h (kuhinja radi do 21h), a najkasnije do 19.12.2018.

- Ukoliko se, u danima vikenda, u restoranu organizuje proslava korisnicima koji u tom momentu žele da realizuju kupone će biti produžen rok iskoristivosti kupona

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon  

- Neophodno je izrvšiti rezervaciju dan ranije od 10h-20h na telefon:  064/543 97 64

  - Radno vreme: Pon - Ned 10-23h,  UTORAK je neradni dan 

- Adresa: Kej Oslobođenja 69, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Dunavska priča
Kej Oslobodjenja 69, Zemun
Beograd
Phone: 064/5439764

Restoran Dunavska priča gaji tradiciju starih srpskih kafana obojen boemskom dušom.Restoran se nalazi na obali Dunava ispod kule Gardoš u istorijskom delu grada koji je zbog posebne kulturne vrednosti pod zaštitom države.

Restoran odiše prijatnom atmosferom u kojoj vreme često provode poznati beogradski umetnici, slikari, muzičari, ali i turisti iz celog sveta baš zbog očuvanja tradicije starih srpskih kafana koje nestaju.

Gosti imaju priliku da se posluže specijalitetima srpske kuhinje, kao i ribljim specijalitetima uz vrhunsku uslugu.

Posebno zadovoljstvo pruža opuštanje u bašti koja se nalazi na prelepom dunavskom šetalištu sa pogledom na Dunav gde ćete uživati u muzici koja se organizuje svakog dana osim ponedeljka, a u zimskim mesecima svake subote!

U restoranu Dunavska priča se mogu organizovati svadbe, krštenja, proslave matura, rođendana.... po vrlo povoljnim cenama gde je moguć svaki dogovor.

Posebno smo ponosni na naš ketering koji je velikom broju domaćica umnogome olakšao posao oko pripreme krsne slave i razne druge svečane događaje.

Objekat je nov, ali su ambijent i arhitektura sačuvali duh prošlih vremena.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...