Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u studiju MAGIC HANDS u centru grada samo 990rsd za PAKET OD 3 TRETMANA za REGENERACIJU I ZATEZANJE KOŽE LICA I TELA U COLLARIJUMU - svetlosna terapija za oba pola!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Collagen spada u važnije sastojke kože pa se njegov gubitak manifestuje kroz ubrzano starenje kože, opuštanje mišića, ligamenata i tetiva, kroz povećanje rizika od osteoporoze, kao i kroz opštu slabost vezivnog tkiva. Upravo zbog toga, vreme je da vašoj koži obezbedite novi, daleko svežiji i zdraviji izgled!

Za čistu i bezvremensku lepotu danas smo vam pripremili paket od 3 tretmana u Collarijumu - svetlosna terapija za oba pola!

633 nm crvena svetlost koristi se godinama u nekim medicinskim postupcima, medicinskim ustanovama, beauty centrima i dermatološkim ordinacijama u svetu. Svetlost koju emituju Collagen lampe posebno je ispitivana kako bi se izbeglo zračenje UVA i UVB svetlosti. Sva emitovana svetlost deo je svetlosnog spektra. U potpunosti sigurni i neinvazivni.

Prvi rezultati pokazuju se kao čistija, sjajnija i nežnija koža. Tokom tretmana, moći ćete primetiti postupno poboljšanje tonusa, čistoću i hidrataciju, a bore će biti ublažene. Obnavlja koštano zglobni sistem, podstiče hijaluron, kolagen, elastin. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u svetlosnoj terapiji ovaj nežni, anti-age proizvod pruža vam celokupni osećaj blagostanja, a rezultat je vidljiv, koža zgleda mlađe. Collarium vitalizuje kožu proizvodnjom vlastitog kolagena i elastina i poboljšava opšte stanje.

Rezultat: Odmah vidljivi. Vaša koža izgleda mlađe i glatko.

Poboljšajte svoj izgled na prijatan, opuštajući i zdrav način!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata paket od 3 tretmana za regeneraciju i zatezanje kože lica i tela u Collarijumu - svetlosna terapija za oba pola

Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 19.12.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 063/46 79 95

- Radno vreme: pon - pet 12h -20h, Sub 10h - 15h, nedelja neradna

- Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio za masažu i negu tela Magic hands
Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Beograd
Phone: 063/46 79 95

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.

U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!

Usluge salona:
- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža
- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska
- Solarijum
- Collarijum
- Elektrostimulacija
- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)
- Depilacija
- Detoksikacija (infracrveno ćebe)
- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga

Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!


 

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...