Moja porudzbina
 
Ponuda Cena Kol. Iznos
Plati u ordinaciji Hrast 5500 rsd za KOLOR DOPLER KRVNIH SUDOVA VRATA ili NOGU ili RUKU i B-flow na najsavremenijim aparatima Logiq S7 Expert! 0 rsd
Max 10
0 rsd
Za uplatu 0 rsd
 
 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
stanje na nalogu
Trenutno Stanje: 0rsd
 

Kako mogu da izvršim plaćanje?

Trenutno sva plaćanja možeš obaviti putem opšte uplatnice. Ukoliko poseduješ ebanking nalog u svojoj banci uplatnicu možeš platiti putem ebankinga. Ukoliko ne koristiš ovaj servis, savetujemo ti da ga što pre otvoriš i time sebi olakšaš, ali dok to ne uradiš tu su šalteri pošte i banaka na kojima možeš platiti putem opšte uplatnice.

Uskoro ćemo ti omogućiti da plaćaš preko kreditnih kartica i time ubrzati proces plaćanja. Za tu svrhu koristićemo širom sveta oprobani i najrasprostranjeniji sistem za transfer novca PayPal.

Da li za plaćanje mogu da iskoristim svoj bilan stanja?

Naravno. U svrhu olakšanja procesa plaćanja, možeš koristiti bilans stanja. Takođe na taj način možeš osvojiti posebne bonuse i uvećati svoje stanje na računu, novcem koji ti poklanjamo. Sve što treba da uradiš je da u svom nalogu pogledaš pakete za bonuse i odabereš onaj koji ti najviše odgovara. Ukoliko na bilansu stanja imaš iznos koji je veći od kupona koji poručuješ sistem će izvršiti transakciju koristeći novac na tvom bilansu. Ukoliko je stanje na tvom računu manje od iznosa kupona, sistem će umanjiti iznos kupona za stanje na računu a ostatak ćeš morati da uplatiš putem opšte uplatnice.

Šta je promotivni vaučer?

Tokom trajanja specijalnih kampanji u kojima putem flajera i na ostale načine korisnicima poklanjamo vaučere, možeš dobiti i iskoristit vaučer i na taj način platiti još manje : )