Tiha soba za mirovanje

U wellness & spa centrima nezaobilazna stvka jeste miran kutak sa ležaljkama za odmaranje. U zavisnosti od wellness centra, ovaj kutak može da bude posebna soba za relaksaciju i odmor.
Soba za mirovanje, koristi se obično izmedju korišćenja sauna ili po subjektivnom osećaju za vreme boravka u wellness & spa centru. Generalno, ceo boravak u wellness & spa centru, trebalo bi da odiše mirom i tišinom, što ponovo napominjemo, u praksi nije uvek slučaj.
mm

Royal Wellness Centar otvoren je 17. decembra 2017. godine i u jako kratkom roku uspeo je da zadobije simpatije mnogih posetilaca koji su prepoznali ovaj jedinstveni koncept. Sam slogan centra “Plivaj i uživaj!” sasvim jasno opisuje atmosferu koja vlada. Veliki broj sadržaja, savršeno isplaniran po meri svih posetilaca, nešto je što nas karakteriše.

Kod nas možete uživati uz voćne napitke, kafu ili čaj u “Royal Caffe” zoni, ići na masažu ili pak poslati mališane u našu školicu plivanja ili školicu sporta. Ne treba dovoditi u pitanje fenomenalan bazen, đakuzi, parno kupatilo, saune i relax room sa slanim zidom, koji su napravljeni po najvišim svetskim standardima. Na nama je da vam pružimo potpuni ugođaj, a vi treba samo da plivate i uživate!