Vrhunski kvalitet rada!

Nastojimo da stilizovanjem Vaše kose, istaknemo lepe crte Vašeg lica i omogućimo Vam da Vaša frizura bude Vaš najlepši modni detalj u svim prilikama.

mm

Frizerski salon M-21 nalazi se u ulici Kneza Danila broj 8/7, u Beogradu. Na našem tržištu prisutni smo od 2003. godine, kao mesto gde lepota Vaše frizure dolazi do izražaja na sasvim drugačiji način. Više od jedne decenije postojana dovelo je do taga da smo zahvaljujući Vašem poverenju stvorili prepoznatljivo ime u našem gradu.

Kao frizerski salon namenjen isključivo pripadnicama lepšeg pola koje drže do svog izgleda, želeli smo da Vam pružimo mogućnost da se opustite i prepustite stručnim rukama našeg profesionalnog frizerskog tima, uživajući u svakom trenutku. U veoma prijatnom ambijentu našeg ženskog frizerskog salona, dočekaće Vas naše uvek nasmejano osoblje koje će Vašu individualnost istaći novom frizurom.

Godinama unazad sarađujemo sa renomiranim kozmetičkim kućama Sybrina Professional – Argan oil (marrakech) i Professional by Fama, čiji proizvodi dubinski obnavljaju strukturu kose, štiteći je od spoljašnjih uticaja i čineći je snažnom, mekom i sjajnom. Vrhunski kvalitet rada, individualni pristup svakoj od Vas i povoljne cene naših usluga, samo su neke od prednosti našeg frizerskog salona. Nastojimo da stilizovanjem Vaše kose, istaknemo lepe crte Vašeg lica i omogućimo Vam da Vaša frizura bude Vaš najlepši modni detalj u svim prilikama.

Posebno izdvajamo svadbene frizure za mlade, koje će Vašu pojavu učiniti savršenom. Potrudićemo se da u skladu sa Vašim željama napravimo frizuru koja će laskati Vašem izgledu i ujedno ulepšati Vaš najsrećniji dan u životu. Upravo Vaše zadovoljstvo našim uslugama, je naša najveća motivacija za daljim radom.