Beograd, kozmetički saloni, epilacija. Moj kupon
Palilula

Epilacija celih nogu! Imajte glatku i nežnu kožu uz sjajan popust!

1.700 rsd 4.000rsd
Datum početka 25.02.2020

Lepota, popusti ! Epilacija! Uz besplatan kupon- Epilacija celih nogu u studiju Viktorija. Preuzmi besplatan kupon, bez registracije i ostvari popust!

Dosta Vam je neželjenih dlačica? Smetaju Vam, urastaju i prave čvoriće i bubuljice i imate osećaj da gubite vreme u ponovljenim pokušajima da ih uklonite? Niste jedini! Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena, najčešće problematične regije su na prvom mestu lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh.Veliki broj i muškaraca i žena ima isti svakodnevni problem.
Trajno uklanjanje dlačica podrazumeva simultano delovanje IPL (Intense Pulsed Light) svetlosti i RF (radio frekvencije), koji zajedničkim delovanjem prodiru dublje u kožu. Bitna činjenica je da ovaj tretman deluje na dlaku u fazi rasta, pa je zato neophodno ponavljati tretmane.
Za vreme postupka epilacije oseća se blago peckanje na delovima tela koji su osetljiviji na bol i toplotu, kao i tamo gde je veća gustina folikula dlaka. Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer se na svakom tretmanu podešavaju parametri prema tipu kože i dlake i odgovarajućim filterima se određuje talasna dužina snopa svetlosti merena u nanometrima.

Imajte glatku i nežnu kožu uz sjajnu cenu!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata epilaciju celih nogu
  Sa priloženim kuponom iznos od 1700rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.04.2020.
  Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 011/386 22 07 ili 064/640 81 69
 • Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
 • Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela.
Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica
Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i
– radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija
U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su:
– Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala

Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
DOBRODOŠLI!!!