Gel lak na rukama + manikir u Žarkovu! Lepi i sređeni nokti!

popust
-25%
600 rsd
450 rsd
Kupon je istekao

Trajni Gel lak će postati vaša redovna navika jer je postojan do mesec dana, pri čemu birate boju koju želite na svojim noktima. Poslužite se trikovima moderne kozmetike i ojačajte svoje nokte Gel lakom u boji, jer same nikad nećete tako savršeno namazati nokte. Ova tehnika je alternativa za ojačavanje noktiju i ne oštećuje nokatnu ploču. Manjak vitamina ili stalna izloženost vodi ne utiče dobro na ovu nežnu žensku privilegiju.

Redovna nega i oblikovanje noktiju doprinose vašem dobrom osećaju i lepoti u pogledu na svoju ruku. Ništa nije skupo kad je to u pitanju! Vreme izgrickanih noktiju je davno za nama, zamenili su ih gelovi i uredne ženske ruke dostupne su danas čak i onima zavisnim od zanoktica u zubima.
Da bi Vaši nokti bili lepi, trajni i blistavi, prepustite se stručnom timu salona u čijem se ambijentu sigurno možete osećati prijatno.


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Trajni gel lak na rukama + gratis manikir
  Sa priloženim kuponom iznos od 450rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.01.2020.
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćenObavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • NAPOMENA: Neophodno je zakazivanje
  Telefon za informacije i zakazivanje tretmana: 062/81-36-406
 • Radno vreme: svim danima od 10 do 20h
 • Adresa: Poručnika Spasića i Mašere br.4, Beograd, Žarkovo 

Raspoloživosti kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!