Japanski manikir ( tretmanski manikir na bazi pčelinjeg voska)!

popust
-42%
1.700 rsd
990 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 710 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

U potpunosti oporavlja oštećene i slabe nokte!

Istočnjačke kulture su oduvek bile poznate po inovatinosti i uvek su bile naprednije u svetu estetike. Oni su prvi uveli japanski manikir koji je ponjima i dobio ime. Njegova svrhva ogleda se u tome da u potpunosti oporavlja oštećene i slabe nokte.

Ako ste ljubitelj nadogradnje noktiju i stalno imate gel ili akril na noktima onda ovim tretmanom možete vašim noktima pružiti kompletnu negu. Da bi se nokti oporavili, osmišljen je japanski manikir.

Japanski manikir je potpuno prirodan način nege koji obezbeđuje jačanje nokatne ploče, hrani nokte i podstiče rast, pa oni postaju čvrsti, elastični i dobijaju zdravu boju i prirodan sjaj.

Kako se radi japanski manikir i šta se primenjuje?

Japanski manikir spada u spa tretmane, i traje oko 30. minuta. Pre samog početka tretmana, važno je pripremiti nokte i nokatnu ploču. Za početak oblikuju se nokti. Nakon oblikovanja, manikirka blago turpija nokatnu ploču kako bi japanski manikir i njegovi elementi bolje prodrli u dubinu nokatne ploče. Za ovaj manikir neophodno je višak zanoktica odseći. Da bi zanoktice lakše odstranili, na površinu šake nanosimo blagi piling koji će omekšati košu šaka i zanoktica.

Kako bi japanski manikir započeli, na noktne nanosimo specijalnu pastu. Ova pasta je bazirana na prirodnim pčelinjem voskom obogaćen vitaminima i mineralima. Ova mineralna pasta je ključ japanskog manikira. Mineralna pasta popunjava čak i mikroskopske pukotine i sva oštećenja na nokatnoj ploči. Posle paste, turpijaju se nokti specijalnom turpijom, koja je napravljena od kože. Ova turpija ne samo da dubinski nanosi preparat, već i samim turpijanjem daje noktu zdravu rumenu boju. Ukoliko japanski manikr redovno primenjujete, vaši nokti će vremenom postati dosta jači i zdraiji a najviče reparacijskim svojstvima koji ovaj trerman poseduje. Japanski manikir se nastavlja tako što na nokte dododajemo specijalni prah. Ovaj prah takođe sadrži povoljne sastojke koji pospešuju oporavak. Nanošenjem praha prelazimo na kožnu turpiju, koja noktu daje neverovatni sjaj. Prah štiti nokte prilikom sledećih lakiranja kao i skidanja laka. Završna nota japanskog manikira je lagan masaža šaka esencijalnim uljima, kako bi ovo orijentalno iskustvo bilo jedinstveno i nezaboravno!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Japanski manikir ( tretmanski manikir na bazi pčelinjeg voska)

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu  990 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 26.07.2024.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Studio lepote Krin
 • Dalmatinska  84 ( ulaz u lokal iz Ivankovačke ulice )  Beograd, opština Palilula
 • Telefon za zakazivanje: 060/ 60 33 327
 • Radno vreme : Radnim danima od 08h-20h, subota od 08-16h, nedelja-neradni dan

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!