Najsavremeniji 128 – slajsni CT skener sa kontrastom segmenta po izboru + cd i izveštaj radiologa!

popust
-10%
13.500 rsd
12.150 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 1.350 rsd

Najmoderniji CT skener i iskusan tim radiologa u Puls kardiološkom centru

Multislajsno CT snimanje – MSCT je bezbolna, bezbedna, minimalno invazivna metoda i može se sprovesti vrlo brzo i bez rizika. Bitno je napomenuti činjenicu da što je aparat noviji i sa što više slajsova, onda se pored preciznijih snimaka koje dobijamo, smanjuje i vreme samog pregleda uz minimlane doze zračenja. Puls kardiološki centar koristi najmoderniji 128-sljasni Philips Incisive CT aparat.

Multislajsni skener daje veoma detaljne prikaze mekih tkiva, krvnih sudova i kostiju.

MSCT skener ima mnogo primena, ali je posebno pogodan za dijagnozu bolesti i procenu povreda. Multi-slajsna kompjuterizovana tomografija može pomoći za: dijagnostiku infekcija, poremećaja mišića i frakture kostiju, tačno određivanje lokacije masa i tumora, proučavanje krvnih sudova i drugih unutrašnjih struktura, procenu obima unutrašnjih povreda i unutrašnjih krvarenja i aneurizmi, praćenje operacija i biopsija, nadgledanje efikasnosti lečenja za određena medicinska stanja uključujući kancer i bolesti srca.

CT dijagnostika je u prednosti kod pacijenata kod kojih postoji kontraindikacija za pregled magnetnom rezonancom zbog prisustva metala u telu ili klaustrofobije a i dosta je jeftinija od magnetne rezonance. Nakon CT snimanja može se u najkraćem roku postaviti dijagnoza, može početi dalje lečenje ukoliko je otkriveno neko oboljenje, što doprinosi bržem i sigurnijem izlečenju. Naš tim iskusnih radiologa nakon pregleda kroz svoje zapaženje i preciznu dijagnostiku omogućava pacijentima da se upute na potrebno lečenje, što vrlo često spašava život.

Kada se izvodi CT snimanje sa kontrastnim sredstvom potrebna je analiza Uree i Kreatinina koju je potrebno doneti na zakazano snimanje. Ukoliko nemate potrebne nalaze možemo ih uraditi u Puls kardiološkom centru po ceni od 2.000 dinara a u nalaze će biti uključen i lipidni status, ukupni holestrol, HDL, LDL, trigliceridi, GGT, eGFR, glikemija, natrijum i klacijum a rezultati će biti gotovi za 20 minuta. Sa sobom ćete poneti izveštaj lekara koji Vas upućuje na CT snimanje. Kroz venu obično na šaci, biće ubrizgano sredstvo na bazi joda kako bi se snimane regije bolje prikazale. Prilikom postavljanja intravenske kanile osetićete blagi ubod kako bi igla bila pravilno plasirana. Nakon pregleda kanila će biti odstranjena i mali flaster biće stvaljen na mesto uboda. Pregledi na multislajsnom skeneru zajedno sa pripremom traju od 5-15 minuta u zavisnosti od toga koji deo tela se snima. Sama sekvenca snimanja traje oko minut. Nakon obavljenog pregleda dobićete CD sa snimkom Vašeg pregleda kao i izveštaj sa detaljnim opisom radiologa. U zavisnoti od dela tela koji se ispituje, vreme čekanja izveštaja može biti između 15 – 60 minuta nakon pregleda. Ukoliko ne želite da čekate izveštaj, možemo ga proslediti i na Vašu email adresu.

Posetite nas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Najsavremeniji 128 – slajsni skener (MSCT) sa kontrastom regije po izboru (glava, orbite, sinusi, vratni deo kičme, grudni deo kičme, krsni deo kičme, grudni koš, kukovi, abdomen, mala karlica, meka tkiva, natkolenica, koleno, potkolenica, stopalo, skočni zglob, rame, nadlaktica, ručni zglob) + cd i izveštaj radiologa.

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na  računaru
 • Neophodno je poneti odštampan kupon
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu  12.150 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu regiju
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 24.08.2022.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim
 • Pregled obavljaju rentgen tehničar i radiolog po našem planiranom rasporedu rada na dan pregleda

Kontakt podaci

 • Puls Kardiološki Centar
 • A-Blok,Jurija Gagarina 22m,lok 11,Novi Beograd
 • Telefon:   +381 11 7555 000 
 • Radno vreme: pon-pet od 08-20h, subota od 08-15h

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!