Beogad - popusti , Proteze-Ortodontski pregled - Moj kupon.
Zvezdara

Ortodontski specijalistički pregled za odrasle i decu!

390 rsd 1.000rsd
Ističe 16.12.2019
Preuzmi kupon

Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mestu narušavaju i estetiku, ali i utiču na zdravlje usne šupljine. Osim estetike, cilj ortodoncije je rešavanje bolnih stanja temporomandibularnog (viličnog) zgloba, očuvanje funkcije viličnih mišića kao i okolnog zubnog mesa (gingive)!
Teško je znati da li je lečenje potrebno bez pregleda ortodonta jer postoje mnoge anomalije koje obuhvataju:
* nepravilnosti položaja zuba (pacijenti ih najlakše uočavaju jer najčešće zahvataju prednje zube)
* nepravilnosti grupe zuba i nepravilnosti zagrižaja
Vaš stomatolog može lako da primeti anomaliju i na osnovu pregleda stanja svih zuba, analize ortodontskog problema i ortopan snimka, ortodont može okvirno da vam objasni problem i način za njegovo rešavanje..

Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete vašu posetu! Uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju! Neka vaš osmeh zablista u punom sjaju! Čekamo vas!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan pregled
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 

Ponuda obuhvata ortodontski specijalistički pregled – ispravljanje nepravilnog položaja zuba i vilica (fiksne proteze za decu i odrasle, mobilne dečije proteze, providne folije)
Sa priloženim kuponom iznos od 390rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 16.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626
  • Radno vreme: pon – pet od 10h – 20h
  • Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik.
U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju.
Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način.
Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata.
Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta.
Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.