Lepota - popusti uz besplatan kupon! Svilene trepavice
Palilula

Svilene trepavice! Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1!

990 rsd 3.000rsd
Ističe 30.03.2020
Preuzmi kupon

Beograd – Lepota, popusti – Svilene trepavice! Uz besplatan kupon popust: Svilene trepavice tehnikom 1na1 po sjajnoj ceni za 990rsd.

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličini samog oka, ističu je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči onda je upravo ovo ponuda što vama treba – Nadogradnja svilenih trepavica u tehnici ‘jedan na jedan’ i to po neverovatnoj ceni od samo 990rsd!

Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na  dlaku. One se nanose posebnom tehnikom , što znači da se pojedinačno lepi svaka trepavica na vašu. Zahvaljujući tome, dobijate željeni efekat bilo da je to prirodni, izraženiji ili ekstremni. Pored raznih kozmetičkih tretmana i nege lica nadogradnja trepavica je zauzela važno mesto u svemu tome uz pomoć koje se brzo dolazi do dugačkih i trepavica.

Nemojte više trošiti na preskupe maskare koje u reklamama prave ’čudotvorne trepavice.

 


BLIC KUPON 

 • Jedan kupon važi za jedan tretman
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
 • Ponuda obuhvata nadogradnju svilenih trepavica tehnikom jedan na jedan
 • Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.03.2020.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 011/386 22 07 ili 064/640 81 69
 • Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
 • Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela.
Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica
Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i
– radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija
U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su:
– Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala

Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
DOBRODOŠLI!!!