Beograd- foto šolja, popusti
Stari Grad, Voždovac

Foto šolja sa vašim motivima! Sačuvajte uspomene i obradujte nekoga

380 rsd 800rsd
Ističe 11.03.2020
Preuzmi kupon

Iskoristite sjajan popust 53%,bez plaćanja unapred, foto šolja sa vašim motivima. Popusti uz besplatan kupon: foto šolja sa vašim motivom na dve lokacije!

Znate onaj osećaj kada krenete kod nekoga na rođendan, a nemate pojma šta biste mu kupili ? Pogotovo ako tog nekog slabije poznajete, pa ne možete da se odlučite ni za jednu stvar, jer ne znate kakve stvari voli.E, više nema tih problema !
Foto studio Ris i MojKupon.rs imaju za vas popust  na izradu foto šolje sa slikom! Vaše je samo da donesete sliku koju želite da imate na šolji, sačekate malo, i eto savršenog poklona koji nije invazija na vaš džep.
Odaberite najlepše uspomene, fotografije na kojima se smejete, veselite, upoznajete nove ljude pa i one na kojima plačete, ljutite se ili vičete… Uspomene sa fotografija nas greju u sreći, ali i kad dođu rastanci i tuge jer tu su da posvedoče da smo bili, voleli, živeli.Danas Vam nudimo da svoje omiljene scene iz života smestite na fotografije vrhunskog kvaliteta i da ih tako sačuvate od zaborava!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: foto šolja sa vašim motivima
  Sa priloženim blic kuponom iznos od 380 plaćate našem partneru na licu mesta
 • Fotografiju dostavljate putem e-maila ili lično.
 • Fotografiju možete dostaviti na riscopy@gmail.com.
 • Fotografije možete dostaviti na Email: riscopy@gmail.com ili lično
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 11.03.2020.  na 2 adrese: Dobračina 29 i Vojvode Stepe 33
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Telefon:063 391 214,063 391 218, 063 330 351
 • Adresa: Dobračina 29, radno vreme: pon-pet od 09-17h, subota od 09-15h
  Vojvode Stepe 33,
  radno vreme od 08-20h, subota od 08-15h

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad, Voždovac

Foto Ris – nalazi se na dve lokacije u gradu, gde već godinama uslužuje svoje zadovoljne mušterije.Naša specijalnost je estetika!Naši standardi utemeljeni su u  dugogodišnjem bavljenju fotografijom i štampom. Umeće štampe i prenosa boje kako na foto papir, tako i na tkaninu ili bilo koji materijal, zahteva iskustvo i poznavanje sopstvenih mašina i tehnologije… mi Vam garantujemo kvalitet i jemčimo za svoje znanje u ovoj oblasti!Nestrpljivo čekamo Vaše kreativne zadatke!