Stari Grad, Voždovac

Iznenadite dragu osobu! Magična šolja sa motivom ili fotografijom!

590 rsd 900rsd
Ističe 03.01.2020
Preuzmi kupon

Popust za poklon iznenađenja! Magična šolja sa motivom ili fotografijom po vašem izboru -bez registracije uz besplatan kupon u centru grada!

Magična šolja je jedan od najzanimljivijih proizvoda iz naše ponude.Savršena za svaku priliku. Pravi poklon i iznenađenje za primaoca. Nebitno da li je to rođendan ili poklon za partnera. Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta.
Magična šolja kada je hladna deluje kao obična crna šolja, ali kada sipate toplu tečnost u nju, prikazaće se Vaša slika i tekst.Nema ograničenja u dizajnu – može se štampati i slika i fotografija i tekst i šta god pozelite. Foto Ris ima dugu tradiciju, brzo je postao omiljeno mesto zaljubljenika u fotografiju. Imaju svu potrebnu tehnologiju da Vaše uhvaćene trenutke pretvore u lepe uspomene. Njihov spektar usluga je zaista širok.

Nude fotokopiranje, oslikavanje majica, razvijanje svih vrsta negativa, presnimavanje svih vrsta video kaseta na DVD i slikanje za sve vrste dokumenata.
Iznenađenje sa ovom šoljom je zagarantovano.


 

BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: jednu magičnu šolju sa motivom ili fotografijom po izboru
  Sa priloženim blic kuponom iznos od 590rsd plaćate našem partneru na licu mesta
  Fotografiju možete dostaviti na [email protected]
  Fotografije možete dostaviti na Email: [email protected] ili lično
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 03.01.2020. na 2 adrese: Dobračina 29 i Vojvode Stepe 33
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Telefon:011/2623-409, 011/3976-069   063/391-214
 • Adresa: Dobračina 29; Vojvode Stepe 33,
 • Radno vreme: pon-pet od 09-17h, subota od 09-15h

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad, Voždovac

Foto Ris – nalazi se na dve lokacije u gradu, gde već godinama uslužuje svoje zadovoljne mušterije.Naša specijalnost je estetika!Naši standardi utemeljeni su u  dugogodišnjem bavljenju fotografijom i štampom. Umeće štampe i prenosa boje kako na foto papir, tako i na tkaninu ili bilo koji materijal, zahteva iskustvo i poznavanje sopstvenih mašina i tehnologije… mi Vam garantujemo kvalitet i jemčimo za svoje znanje u ovoj oblasti!Nestrpljivo čekamo Vaše kreativne zadatke!