Štampa na majicama sa vasim motivom uz besplatan kupon. Moj kupon
Stari Grad, Voždovac

Štampa na belim majicama sa motivima po Vašoj želji!

590 rsd 1.200rsd
Ističe 18.11.2019
Preuzmi kupon

Iskoristi popust uz besplatan kupon- štampa na belim pamučnim majicama sa tekstom ili slikom u boji! Štampa po vašoj želji!

Foto studio RIS i MojKupon.rs obezbedili su vam super ponudu! Obradujte dragu osobu ili sebe zanimljivim poklonom i platite 590rsd u Foto Ris za štampu na belim pamučnim majicama sa tekstom ili slikom u boji po želji! Budite sami svoj dizajner i osećajte se komotno u vrelim letnjim danima!
Štampa podrazumeva pun kolor i maksimalnu dimenziju otiska u formatu A-2 (420×594 mm). Radi se isključivo na kvalitetnim pamučnim belim majicama u svim veličinama S, M, L, XL, XXL
Majice su postale deo našeg stajlinga i kvalitetno uradjena štampa na majici može samo da doprinese mnogo boljem opštem vizuelnom identitetu,može preneti poruku velikom broju ljudi oko Vas, može predstavljati i super originalan poklon a takođe, može predstavljati fantastično marketing rešenje. Ukoliko želite da promovišete svoju kompaniju ili brend, poruka koju nosite na kvalitetno odštampanim majicama može biti prenesena svaki dan hiljadama osoba!

Posetite nas!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata štampu na belim pamučnim majicama sa motivima po vašoj želji
  Sa priloženim blic kuponom iznos od 590 plaćate našem partneru na licu mesta
 • Fotografije možete dostaviti na Email: [email protected] ili lično
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 18.11.2019. na 2 adrese: Dobračina 29 i Vojvode Stepe 33
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Telefon:011/2623-409, 011/3976-069   063/391-214
 • Adresa: Dobračina 29 , radno vreme: pon-pet od 09-17h, subota od 09-15h
 • Vojvode Stepe 33 ,  radno vreme od 08-20h, subota od 08-15h

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

 

TAGOVI: Stari Grad, Voždovac

Foto Ris – nalazi se na dve lokacije u gradu, gde već godinama uslužuje svoje zadovoljne mušterije.Naša specijalnost je estetika!Naši standardi utemeljeni su u  dugogodišnjem bavljenju fotografijom i štampom. Umeće štampe i prenosa boje kako na foto papir, tako i na tkaninu ili bilo koji materijal, zahteva iskustvo i poznavanje sopstvenih mašina i tehnologije… mi Vam garantujemo kvalitet i jemčimo za svoje znanje u ovoj oblasti!Nestrpljivo čekamo Vaše kreativne zadatke!